You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir kondisyon takkadak insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.

ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Hassaten, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir semtının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın yahut acil boyut vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı muhtevalerine yerleştirilmesi ile bu yangın kapısı baplar hayat kurtarmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile dayalı firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE icazetından etmek ciğerin test örgülacak baplarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak için kullanılmaktadırlar.

Temel kattaki dükkân ve benzeri yerlerde kişi sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına hiçbir çıkış ehliyetli kabul edilir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı yapı tasarruf sınıflarında, bir koridor sineindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır örgülarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan kuruluşlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page